Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Anekke Universe kollekciók

Az Anekke Universe női táska kollekciót, az Univerzum, és annak elemei – a csillagok, az energia, a bolygók és óceánok – közötti kapcsolat ihletett. Az érzelem és az energia világát egyesítő intergalaktikus kötelék amely fénysebeséggel átívelő, sziporkázó csillagpor-ösvényt hagy maga után. Anekke Universe kollekció a Space és Spirit tematikák feldolgozásával lép be a világunkba.
Egy  űrsétán találhatjuk magunkat a Space tematikával megelevenített kollekcióval. Kiemelt figyelmet adva az első női űrhajósnak. aki egy erős és független nőt, a mindennapok hősét eleveníti meg.
A Spirit kollekció a személyes erőről és függetlenségről szóló pozitív üzenetét adja át nekünk. Az üzenete egyszerű, légy mindig  pozitív és törődj magaddal is. Azok az érzések, amelyet közvetít számunkra, nem más, mint amit akkor láthatunk és érzünk, ha felpillantunk a bolygók és galaxisok fényeivel díszített, csillagos éjszakai égboltra. A felénk áradó energia bennünk átalakulva erővel és békességgel ruház fel minket, lehetővé téve számunkra, hogy segítőkészebbek és környezettudatosabbak legyünk egymás és a világ felé. Csillagként sugározd a pozitivitást az univerzum felé, és akkor még a csillagokat is elérheted!

Rendezés:
Az oldal tetejére
Árukereső.hu