Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Most itt jársz: > >

Érdekességek, minden ami táska

2019. 05. 12. 18:55:08
Milyen a jó női táska? Melyiket válasszam?

Minőségi női Anekke táskát szeretnél, de nem tudod, melyiket válaszd? Nem is gondolod, mi mindent elárul rólad a táskád. Néhány tipp arról, mit vegyél figyelembe választáskor.

2018. 08. 12. 17:48:49
Leggyakoribb női kérdés: Mit vegyek fel ma?

Ugye minden nőtársamnak ismerős az a pillanat, amikor kávét szürcsölve, szemünket alig résnyire nyitva ülünk, és a nyitott szekrényajtót bámulva tesszük fel magunknak a kérdést: Mit vegyek fel ma? És ha végre meg is találtuk a megfelelő öltözéket, akkor jön a neheze. Nyitjuk a másik szekrényt és válogatunk a ruhához megfelelő táskák közül.

2018. 07. 08. 17:13:48
Ha kirándul a család, fontos a megfelelő hátizsák

Bár megérkezett a nyár, de nem minden nap van tűző napsütés, és forróság, amikor a strandon tölthetné a napot a család. Amikor nem tudunk strandolni, tökéletes program egy kellemes kirándulás. Mire van ilyenkor leginkább szükségünk? Hát persze, hogy hátizsákokra. Természetesen senki sem maradhat ki, a család minden tagjának jól jön egy testreszabott, kényelmes hátizsák.

2018. 04. 26. 08:56:48
Mit tegyek, ha gond lesz a poggyászommal?

Még csak tavasz van, de legtöbben már a nyaralásunkat tervezzük. Kiválasztjuk azt a helyet, ahol az egész éves fáradalmainkat szeretnénk kipihenni és lehet, hogy már a repülőjegyet is lefoglaltuk. Abba belegondolunk-e, hogy mi van akkor, ha már a landolás után egy problémával kell szembesülnünk, ami tönkreteszi az igazi kikapcsolódást? Ehhez nem kell más, mint hogy a poggyászunk sérült legyen, vagy éppen hiába várjuk, nem érkezik meg a futószalagon. Ebben szeretnénk pár jó tanáccsal segíteni nektek.

2018. 04. 07. 11:00:00
Hogyan ápoljuk a táskánkat? - 4. rész

A táskatisztítással kapcsolatos cikksorozatunk utolsó részében egy látszólag könnyen tisztítható anyagról, a vászonról lesz szó. Ez viszont ne tegyen minket könnyelművé, mert nagyon is körültekintően kell eljárnunk a vászontáskáink ápolásában. Az alábbiakban bemutatok néhány fontos tennivalót, praktikát annak érdekében, hogy vászontáskáink is mindig újszerű állapotban tündököljenek.

2018. 03. 31. 10:22:51
Hogyan ápoljuk a táskánkat? - 3. rész

A táskák tisztításáról szóló cikksorozatunk előző részében a bőr táskák ápolását ismerhettétek meg. Ahogy akkor ígértem, most azt nézzük meg, hogy a hasított bőr (velúr) táskák esetében mi a teendő, ha koszos, foltos lesz.

2018. 03. 24. 10:18:21
Hogyan ápoljuk a táskánkat? - 2. rész

A ​táskák tisztításáról szóló írásunk első részében a műbőr táskák ápolását ismerhettétek meg. Ahogy ígértem, most azt nézzük meg, mit kezdjünk a bőr táskánkkal, ha koszos lesz, elázik, elszíneződik, vagy egy régi foltot szeretnénk kiszedni belőle. Hiszen ezek a táskák igazán gyönyörűek, de hogy a csillogásuk sokáig megőrizzék, rendszeresen kell tisztítanunk és ápolnunk őket

2018. 03. 17. 14:10:00
Hogyan ápoljuk a táskánkat? - 1. rész

Mi nők mindig, minden helyzetben sokat adunk a megjelenésünkre. Nem ronthatja el az összképet egy koszos, foltos, poros táska. A tavaszi nagytakarítás alkalmával a táskáinkat is vegyük elő, és alaposan tisztítsuk át őket, hogy tökéletes legyen minden.
Álljon itt pár jó tanács kedvenc táskáink tisztán tartásáról, ápolásáról.

2018. 02. 24. 15:12:19
Táskaválasztás alkatodnak megfelelően

A táskadivat folyamatosan változik, színben, stílusban, méretben egyaránt. De ne kövessük el azt a hibát, hogy csak a divatirányzatra figyelünk. Egy jól megválasztott táska nem csak remek kiegészítő, de öltöztet is. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen táskát választasz. Mint ahogy a ruházat kiválasztásánál is érdemes figyelembe venni a testalkatot, így ez a táskaválasztásnál is fontos szempont lehet. Most egy kis segítséget nyújtunk ahhoz, hogy milyen testalkathoz milyen táska illik leginkább.

2018. 02. 18. 10:49:32
Válassz táskát horoszkópod szerint!


Egész életünket befolyásolja, hogy mikor születtünk. Hatással van érzelmeinkre, választásainkra, belső értékeinkre egyaránt. De gondoltad volna, hogy a horoszkópod a stílusodat is meghatározza? Persze így hatással van arra is, hogy milyen táska illik hozzád

Lássuk, a csillagjegyed mit ajánl Neked!

 

 

Keresés