Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A táska a szenvedélyem

A táska a szenvedélyem

 

Ha valaki megkérdezi tőled, mi a hobbid, csak rávágsz valami általános választ? Olvasás és zenehallgatás, vagy tényleg őszintén rajongsz valamiért?

Sokan azt mondják, hogy jó, ha a család, a  háztartás, a  rengeteg  munka mellett jut idő aludni, nem még bármit is kedvtelésből, hobbiból csinálni.  Pedig fontos lenne, hogy legyen legalább egy olyan tevékenység, amibe beleveszhetsz, ami segít az idő örök fogságából legalább gondolati szinten kirántani. Hidd el, hogy nem kell valami földöntúli dolognak lennie. Nagyon sokan főznek akár minden nap, és ez is egy olyan kreatív tevékenység, amiben kiélheted a fantáziád, beleteheted a szíved, és mi az eredmény?!.....bizony ízlelhető lesz, ráadásul  dicsérő szavakat is begyűjthetsz érte. Ha te is a főzés szerelmesei közé tartozol, lehet, hogy nem is kell semmi új után nézned, elég, ha élvezed. 
Vannak, akik az időfogságából való kiszakadást és nőiességük kihangsúlyozását az öltözködés szenvedélyében élik meg.Bizony az is tény, hogy a táska az a kiegészítő, ami elengedhetetlen egy nő számára. Egy gyönyörű táska a művészetnek és hétköznapi praktikumnak olyan ötvözete, melyek egyszerűen szebbé teszik viselője életét azzal, hogy nem csak esztétikailag és funkciójában tud neki élményt nyújtani. Persze a hobbi lehet, hogy állandóan változik. A benned lakó érzéseket hol lefested, megfőzöd, megvarrod, elénekled, vagy csak viseled, mint egy gyönyörű táskát.

 Velence, vagy ahogyan gyakran hívják „az Adria királynője” a világ egyik legszebb és legromantikusabb városa. Az ANEKKE az egyik legkedveltebb táskakollekció, mely kiemelt figyelmet fordít Velence és az azt körülölelő érzésvilágra.

 

Az Anekke tavaszi-nyári kollekciója egyenesen ebbe a mediterrán világba repít. Magában rejti az idei év összes álmát és ígéretét. A harmonikus, pasztell színek hangulata, könnyed és fiatalos mintavilág, finom nőiességgel átitatva. Az egyedi megjelenés az anyaghasználatnak is köszönhető. A spanyol gyártó kiváló érzékkel ötvözi a vízlepergető textilbőrt a hímzett textil anyagokkal. A komplex motívumvilághoz hozzájárulnak a márkajelzéssel ellátott cipzárak, a különleges csüngők és színes szegecsek is. Nem véletlen, hogy oly sok nő szívét megdobogtatja. Van aki praktikumból, és van aki hobbiból, passzióból gyűjti az Anekke termékek szebbnél szebb darabjait.

Az Anekke nemcsak  egy táska és azt körülölelő marketing őrület, hanem egy érzés.  Maga az érzés, amely ha magával ragad, segít a mindennapok szürkeségéből kiszakadni. Anekke táskával az oldaladon, a kezedben, vagy a válladon nem egy nő vagy a sok közül egy rohanó világban, hanem a NŐ, az  egyedi nő! Ha nem hiszel nekem, nézz körül a szűk környezetedben, hány nőt látsz Anekke táskával?...Ugye megmondtam?!....Anekke táskával kiemelkedsz a többi nő közül. A NŐ leszel. Ami az egyediségre jellemző, hogy a spanyol gyártó időről-időre megújítja a kollekciót, folyamatos a változás, újabbnál újabb, üdébbnél üdébb ötletekkel rukkol elő.

Hamarosan eldördül a pisztoly, érkezik az Új Őszi kollekció...

Séta a Temze partján, a kávézókból kiszűrődő, hívogató tompa fény, a ködös táj mögül felsejlő csodálatos épületek - Miss Anekke elrepít a távoli Londonba, így te is átélheted a varázslatot. Hagyd, hogy elvarázsoljon Anekke, melynek új kollekciója az ősz hangulatát idézi. A környezettudatos spanyol gyártó a minőségi textilbőr és textil anyagokkal mesterien bánva készíti csodálatos táska kollekcióit. Izgalmas texturák, harmonikus színvilág, és az apró részletek teszik különlegessé nem csak a táskákat, de viselőit is.

 

Lépj be Te is Anekke világába!

Az oldal tetejére
Árukereső.hu