Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2018-05-20 23:25:17
Ne félj mobillal vásárolni!

 

A vásárlási szokásaink a technika fejlődésével folyamatosan formálódnak. A készpénzes fizetések egyre jobban háttérbe szorulnak és felváltja őket a kártyás fizetés. Sőt, kényelmi szempontból egyre többen az internet segítségével vásárolunk. 

2018-04-28 16:22:14
2018-04-26 08:56:48
Mit tegyek, ha gond lesz a poggyászommal?

Még csak tavasz van, de legtöbben már a nyaralásunkat tervezzük. Kiválasztjuk azt a helyet, ahol az egész éves fáradalmainkat szeretnénk kipihenni és lehet, hogy már a repülőjegyet is lefoglaltuk. Abba belegondolunk-e, hogy mi van akkor, ha már a landolás után egy problémával kell szembesülnünk, ami tönkreteszi az igazi kikapcsolódást? Ehhez nem kell más, mint hogy a poggyászunk sérült legyen, vagy éppen hiába várjuk, nem érkezik meg a futószalagon. Ebben szeretnénk pár jó tanáccsal segíteni nektek.

2018-04-07 11:00:00
Hogyan ápoljuk a táskánkat? - 4. rész

A táskatisztítással kapcsolatos cikksorozatunk utolsó részében egy látszólag könnyen tisztítható anyagról, a vászonról lesz szó. Ez viszont ne tegyen minket könnyelművé, mert nagyon is körültekintően kell eljárnunk a vászontáskáink ápolásában. Az alábbiakban bemutatok néhány fontos tennivalót, praktikát annak érdekében, hogy vászontáskáink is mindig újszerű állapotban tündököljenek.

2018-03-31 10:22:51
Hogyan ápoljuk a táskánkat? - 3. rész

A táskák tisztításáról szóló cikksorozatunk előző részében a bőr táskák ápolását ismerhettétek meg. Ahogy akkor ígértem, most azt nézzük meg, hogy a hasított bőr (velúr) táskák esetében mi a teendő, ha koszos, foltos lesz.

2018-03-24 10:18:21
Hogyan ápoljuk a táskánkat? - 2. rész

A ​táskák tisztításáról szóló írásunk első részében a műbőr táskák ápolását ismerhettétek meg. Ahogy ígértem, most azt nézzük meg, mit kezdjünk a bőr táskánkkal, ha koszos lesz, elázik, elszíneződik, vagy egy régi foltot szeretnénk kiszedni belőle. Hiszen ezek a táskák igazán gyönyörűek, de hogy a csillogásuk sokáig megőrizzék, rendszeresen kell tisztítanunk és ápolnunk őket

2018-03-17 14:10:00
Hogyan ápoljuk a táskánkat? - 1. rész


Mi nők
 mindig, minden helyzetben sokat adunk a megjelenésünkre. Nem ronthatja el az összképet egy koszos, foltos, poros táska. A tavaszi nagytakarítás alkalmával a táskáinkat is vegyük elő, és alaposan tisztítsuk át őket, hogy tökéletes legyen minden rajtunk.

Álljon itt pár jó tanács kedvenc táskáink tisztántartásáról, ápolásáról.

2018-03-10 19:02:36
Mutasd a táskád, megmondom ki vagy!

A nők egyik legfontosabb kiegészítője a táska. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az online kereskedelemben minden 30. másodpercben eladnak egy női táskát. Mérete, színe, mintája nagyon sokat elárul viselőjéről. Akár azt is mondhatjuk, hogy ahány táska, annyi személyiség. Az alábbi válogatásban te is megnézheted, hogy melyik fajta táska mit árul el tulajdonosáról. Lássuk, illik-e rád a leírás.

2018-02-24 15:12:19
Táskaválasztás alkatodnak megfelelően

A táskadivat folyamatosan változik, színben, stílusban, méretben egyaránt. De ne kövessük el azt a hibát, hogy csak a divatirányzatra figyelünk. Egy jól megválasztott táska nem csak remek kiegészítő, de öltöztet is. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen táskát választasz. Mint ahogy a ruházat kiválasztásánál is érdemes figyelembe venni a testalkatot, így ez a táskaválasztásnál is fontos szempont lehet. Most egy kis segítséget nyújtunk ahhoz, hogy milyen testalkathoz milyen táska illik leginkább.

2018-02-18 10:49:32
Válassz táskát horoszkópod szerint!


Egész életünket befolyásolja, hogy mikor születtünk. Hatással van érzelmeinkre, választásainkra, belső értékeinkre egyaránt. De gondoltad volna, hogy a horoszkópod a stílusodat is meghatározza? Persze így hatással van arra is, hogy milyen táska illik hozzád

Lássuk, a csillagjegyed mit ajánl Neked!