Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási info

Csomagjainkat a Futárszolgálattal juttatjuk el Önökhöz. A Futárszolgálat kézbesítés előtt SMS-t/e-mail-t küld Önnek a megadott telefonszámra, e-mail címre, melyben 1-3 órás intervallumban közlik a csomag kiszállításának várható időpontját. Amennyiben ez nem felel meg Önnek, a futárral telefonon tud egyeztetni, aki a csomagszámmal (amit mi a visszaigazoló e-mailben közlünk) tudja azonosítani Önt, és kérése alapján módosítja a kézbesítést.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. 

központi telefonszáma: 06-29/88-66-70

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK ÉS DÍJAK

Házhoz szállítás előre utalással illetve utánvéttel:

A megrendelt termék az áru értéke és a szállítási költség bankaszámlára való beérkezése után kerül kiszállításra, illetve lehetőség van az utánvétes fizetésre is. Sikertelen kézbesítés esetén a Futárszolgálat díjmentesen másodszor is megkíséreli a kézbesítést az Ön által megadott címre. A futárok a kézbesítés teljesítésére 1-3 órás intervallumot adnak meg.

A házhoz szállítás díja előre utalás esetén: 1.490 Ft

A házhoz szállítás díja utánvéttel helyszínen a futárnak fizetve készpénzben további költséget von maga után:

20.000 Ft-ig 350 Ft
50.000 Ft-ig 450 Ft
100.000 Ft-ig 570 Ft

 

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja  1.700 Ft.

Személyes átvétel:

A megrendelt termék személyes átvételére is lehetőséget biztosítunk. A termékek átvehetők Budapest XVII. és IX. kerületben előzetes telefonos egyeztetést követően.  A két helyszín kizárólag átvételi pont, nem raktár, nem iroda. Az átvétel időpontjáról és választott helyszínről a  +36/70 514-8636 telefonon lehet egyeztetni.

CsomagPont-ra való szállítás:

Ha Ön épp akkor dolgozik, vagy nem tudja személyesen átvenni a csomagot, akkor lehetősége van  az önhöz legközelebb lévő CsomagpPontba kérni a megrendelését, ezzel elkerülve a futárra való várakozást:

A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanapon belül bármikor átveheti a csomagját. Az így feladható csomag maximális mérete: 42 cm magas * 51 cm mély * 39 cm széles és nem haladhatja meg a 40 kg-ot. 

A csomagpontra való szállítás díja helyszínen fizetve készpénzben vagy bankkártyával további költséget von maga után:

20.000 Ft-ig 350 Ft
50.000 Ft-ig 450 Ft
100.000 Ft-ig 570 Ft
 
 
Szállítási idő:
Termékenként változó. Átlagosan a megrendelt termékeket 5-8 nap alatt szállítjuk, egyes termékekre rövidebb, 2-3 napos teljesítést vállalunk. Ez a termék adatlapján fel van tüntetve.