Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási info

Csomagjainkat a Futárszolgálattal juttatjuk el Önökhöz. A Futárszolgálat kézbesítés előtt SMS-t/e-mail-t küld Önnek a megadott telefonszámra, e-mail címre, melyben 1-3 órás intervallumban közlik a csomag kiszállításának várható időpontját. Amennyiben ez nem felel meg Önnek, a futárral telefonon tud egyeztetni, aki a csomagszámmal (amit mi a visszaigazoló e-mailben közlünk) tudja azonosítani Önt, és kérése alapján módosítja a kézbesítést.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. 

központi telefonszáma: 06-29/88-67-00 vagy +36-20-890-0660

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK ÉS DÍJAK

Házhoz szállítás előre utalással illetve utánvéttel:

A megrendelt termék az áru értéke és a szállítási költség bankszámlára való beérkezése után kerül kiszállításra, illetve lehetőség van az utánvétes fizetésre is. Sikertelen kézbesítés esetén a Futárszolgálat díjmentesen másodszor is megkíséreli a kézbesítést az  általad megadott címre. A futárok a kézbesítés teljesítésére 1-3 órás intervallumot adnak meg.

A házhoz szállítás bruttó díja bankkártyás vagy utánvéttel a helyszínem 2.400 Ft
A házhoz szállítás bruttó díja előre utalás esetén: 1.990 Ft

A házhoz szállítás bruttó díja utánvéttel helyszínen a futárnak fizetve készpénzben további költséget von maga után:

20.000 Ft-ig 700 Ft
50.000 Ft-ig 1260 Ft
100.000 Ft-ig 2510 Ft


FONTOS INFORMÁCIÓ, ha házhoz vagy CsomagPontra szállítást választottad!


A rendelés átvételének a megtagadása vagy a csomagpontra már kiküldött csomag átvételének elmulasztása nem jelenti a rendelés lemondását! A 14 napos elállási jogot kizárólag az átvett csomagok esetében gyakorolhatod. Az átvételt megtagadott vagy át nem vett, visszaérkezett csomagok esetében az anditaska.hu  webshop üzemeltetője, a Galaxis-Ker Bt a következő költségeket terheli a vásárlóra:

  • Oda-vissza szállítási költsége ( utánvét bruttó szállítási költsége + bruttó 2950 Ft visszaszállítási költség)

A rendelés lemondására a szállítási költség megtérítése nélkül az  anditaska.hu  webáruház "A rendelésed a futárnak átadva" e-mail kiküldéséig van lehetőséged! A rendelés lemondását írásban kell megküldened, a rendelési szám feltüntetésével az info@anditaska.hu címre.

Személyes átvétel:
 

A megrendelt termék személyes átvételére is lehetőséget biztosítunk. A termékek átvehetők Budapest XVII. kerületben előzetes telefonos egyeztetést követően.  A megadott helyszín kizárólag átvételi pont, nem raktár, nem iroda. Az átvétel időpontjáról és választott helyszínről a  +36/70 514-8636 telefonon lehet egyeztetni.

CsomagPont-ra való szállítás:

Ha épp dolgozol, vagy nem tudod személyesen átvenni a csomagot, akkor lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő CsomagPontba kérni a megrendelésed, ezzel  elkerülve a futárra való várakozást.

A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanapon belül bármikor átveheti a csomagját. Az így feladható csomag maximális mérete: 42 cm magas * 51 cm mély * 39 cm széles és nem haladhatja meg a 40 kg-ot. 

A csomagpontra való nettó szállítás díja helyszínen fizetve készpénzben vagy bankkártyával további nettó költséget von maga után:

20.000 Ft-ig 700 Ft
50.000 Ft-ig 1260 Ft
100.000 Ft-ig 2510 Ft
 
 

Szállítási idő:

Termékenként változó. Átlagosan a megrendelt termékeket 5-8 nap alatt szállítjuk, egyes termékekre rövidebb, 2-3 napos teljesítést vállalunk. Ez a termék adatlapján fel van tüntetve.
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu