Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási info*

Csomagjainkat több szállítási megoldással, a   és az futárszolgálattal juttatjuk el hozzád. A Futárszolgálat kézbesítés előtt SMS-t/e-mail-t küld a megadott telefonszámra, e-mail címre, melyben 1-3 órás intervallumban közlik a csomag kiszállításának várható időpontját. Amennyiben ez nem felel meg, a futárral telefonon tudsz egyeztetni, aki a csomagszámmal (amit mi a visszaigazoló e-mailben közlünk) tud azonosítani, és kérésed alapján módosítja a kézbesítést.
 

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK ÉS DÍJAK


Házhoz szállítás előre utalással, online bankkártyás fizetéssel, illetve utánvéttel:

A megrendelt termék az áru értéke és a szállítási költség bankszámlára való beérkezése után kerül kiszállításra, illetve lehetőség van az utánvétes fizetésre is. Sikertelen kézbesítés esetén a Futárszolgálat díjmentesen másodszor is megkíséreli a kézbesítést az általad megadott címre. A futárok a kézbesítés teljesítésére 1-3 órás intervallumot adnak meg.

A házhoz szállítás bruttó díja bankkártyás vagy utánvéttel a helyszínem 2.845 Ft
A házhoz szállítás bruttó díja előre utalás esetén: 2.350 Ft

A házhoz szállítás bruttó díja utánvéttel helyszínen a futárnak fizetve készpénzben további költséget von maga után:

20.000 Ft-ig 700 Ft
50.000 Ft-ig 1260 Ft
100.000 Ft-ig 2510 Ft


CsomagPont-ra való szállítás:
 

Ha épp dolgozol, vagy nem tudod személyesen átvenni a csomagot, akkor lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő CsomagPontba kérni a megrendelésed, ezzel  elkerülve a futárra való várakozást.

A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanapon belül bármikor átveheti a csomagját. Az így feladható csomag maximális mérete: 42 cm magas * 51 cm mély * 39 cm széles és nem haladhatja meg a 40 kg-ot. 

A csomagpontra való nettó szállítás díja helyszínen fizetve bankkártyával további nettó költséget von maga után:

20.000 Ft-ig 700 Ft
50.000 Ft-ig 1260 Ft
100.000 Ft-ig 2510 Ft
 

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. 

központi telefonszáma: 06-29/88-67-00 vagy +36-20-890-0660


Házhoz szállítás előre utalással illetve online bankkártyás fizetéssel:
 

Ha az  MPL Posta szolgáltatót választod, csomagodat csomagautomatába, Posta Pontra, postán maradó átvételre, vagy háznál történő kézbesítésre is kérheted. A megrendelt termék az áru értéke és a szállítási költség bankszámlára való beérkezése után kerül kiszállításra. Az Posta szolgáltatást csak online bankkártyás és előre utalás fizetési mód kiválasztása esetén tudod igénybe venni! A Posta szolgálat kézbesítés napján SMS-t küld neked a megadott telefonszámra, amelyben a csomag várható kézbesítési időpontjáról tájékoztat. Amennyiben ez nem felel meg, a futárral telefonon tudsz egyeztetni, aki a csomagszámmal (amit mi a visszaigazoló e-mailben közlünk) fog azonosítani, és a kérésednek megfelelően fogja módosítani a kézbesítést.

Az  a háznál történő kézbesítés teljesítésére 1-3 órás intervallumot ad meg.

A háznál történő kézbesítés esetén a szállítás bruttó díja online bankkártyás fizetés vagy előre utalás esetén:
 

Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db
Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db
Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db


Csomagautomatába, PostaPontra vagy postára kézbesítve
szállítási mód esetén: bruttó 990Ft/db

Az MPL Posta szolgáltatás igénybevétele esetén  bruttó 450Ft/csomag csomagkezelési díjat számolunk fel.

A házhoz szállítás bruttó díja utánvéttel helyszínen a futárnak fizetve készpénzben vagy bankkártyával további költséget von maga után:

20.000 Ft-ig 700 Ft
50.000 Ft-ig 1260 Ft
100.000 Ft-ig 2510 Ft


A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Az lakossági ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-767-82-82
Hétfőtől szerdáig és pénteken: 08.00-17:00
Csütörtökön: 08:00-20:00 óráig.

 

FONTOS INFORMÁCIÓ, ha házhoz vagy CsomagPontra, vagy MPL szállítást választottad!

A rendelés átvételének a megtagadása vagy a csomagpontra már kiküldött csomag átvételének elmulasztása nem jelenti a rendelés lemondását! A 14 napos elállási jogot kizárólag az átvett csomagok esetében gyakorolhatod. Az átvételt megtagadott vagy át nem vett, visszaérkezett csomagok esetében az anditaska.hu  webshop üzemeltetője, a Galaxis-Ker Bt a következő költségeket terheli a vásárlóra:

  • Oda-vissza szállítási költsége ( utánvét bruttó szállítási költsége + bruttó 3500 Ft visszaszállítási költség)

A rendelés lemondására a szállítási költség megtérítése nélkül az  anditaska.hu  webáruház "A rendelésed a futárnak átadva" e-mail kiküldéséig van lehetőséged! A rendelés lemondását írásban kell megküldened, a rendelési szám feltüntetésével az info@anditaska.hu címre.

Szállítási idő:

Termékenként változó. Átlagosan a megrendelt termékeket 3-8 nap alatt szállítjuk, egyes termékekre rövidebb, 2-3 napos teljesítést vállalunk. Ez a termék adatlapján fel van tüntetve.

Magyarország Kormánya a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet (Postai kormányrendelet) módosítását követően 2024. március 28-tól minden magyarországi webshop esetében előírja az MPL szállítási lehetőségek felajánlását. A Galaxis-Ker Bt, mint jogkövető vállalkozás az anditaska.hu.hu webáruházban a Kormányrendeletben előírt időponttól elérhetővé teszi az MPL Csomagautomata/PostaPont/Postán maradó, valamint az MPL házhozszállítás lehetőségét. 
Felhívjuk a figyelmed, tekintettel arra, hogy minden magyarországi webáruház számára előírja a fent említett Kormányrendelet az MPL szállítás felajánlását a vásárlók számára, ez extrém terhelésnek teheti ki az MPL hálózatát. Így a webshopban jelzett szállítási időt MPL szállítás választása esetén nem tudjuk garantálni. MPL szállítás esetén a webáruházban a termék adatlapjánál jelzett várható szállítási időn felül +2-3 munkanap szállítási idővel lehet számolni. A tényleges kézbesítési időre befolyásunk nincs. Az esetleges több munkanapos szállítási késedelemért felelősséggel nem tartozunk. Ideális megoldás, amennyiben olyan szállítási címet tudsz megadni, ahol a futárok munkaidejében (hétköznap, munkanapokon 8 és 17 óra között) át tudja venni a csomagot.

 

Személyes átvétel:
 

A megrendelt termék személyes átvételére is lehetőséget biztosítunk. A termékek átvehetők Budapest XVII. kerületben előzetes telefonos egyeztetést követően.  A megadott helyszín kizárólag átvételi pont, nem raktár, nem iroda. Az átvétel időpontjáról és választott helyszínről a  +36/70 514-8636 telefonon lehet egyeztetni.

 

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu