Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ingyenes szállítás, kuponok felhasználása


Ingyenes szállítás:

29.990 Ft kosárértéktől (kivétel Bőröndök)  vagy "ingyenes szállítás" kupon felhasználásakor a csomagjainkat változatlanul a   vagy Futárszolgálattal   juttatjuk el hozzád, de a házhoz szállítás költségét mi álljuk. Amennyiben készpénzes utánvét  vagy bankkártyás fizetés a futárnál (csomagponton) fizetési módot választod, ennek költségét felszámoljuk.  Az utánvét költségei a következők szerint alakul:

20.000 Ft-ig 700 Ft
50.000 Ft-ig 1.260 Ft
100.000 Ft-ig 2.510 Ft

 

A fenti kondíciók GLS CsomagPont-ra való szállításra is vonatkozik. Tájékozatunk, hogy amennyiben veszed igénybe, 450Ft/csomag csomagkezelési díjat számolunk fel.

Kuponok felhasználása:

A kuponok készpénzre nem válthatóak! Vásárlásonként maximum egy db kupont tudsz beváltani. A kuponkedvezmény minden esetben a bruttó kosárértékre vonatkozik. Amennyiben ettől eltérünk, azt külön jelezni fogjuk. Egyes kuponokat regisztrált felhasználó tud érvényesíteni.

A "szerencsekerék" valamint az "ajándékválasztó"  ingyenes szállítás, 1.000 Ft -os és 10% valamint a 15%-os kuponokat minimum  10.000 Ft kosárértéktől lehet érvényesíteni! 

A valamennyi 5%-os  kupon nincs minimum kosárértékhez kötve.

A kedvezmények nem vonhatók össze, akciós termékekre  nem válthatók be! A kuponok az Anekke Peace&Love és Hollywood kollekciókra nem érvényesíthetők! 

A szállítással kapcsolatos bővebb információt itt találsz.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu