Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Férfi bőr és ecobőr táskák használata mindennapokban

                      

 

A férfiak számára a női táska egy rejtély, egy feneketlen valami amiben, minden elképzelhetetlen dolog elfér. Ennek ellenére a férfiaknak is szükségük van egy táskára, amiben magukkal hordhatják a gyakran használt személyes dolgaikat.
A
kitömött zsebek nem az elegancia jeleit hordozzák magukkal. Ráadásul ma már egyre szélesebb kínálat áll férfi táskából a rendelkezésünkre. Pénztárcáknak, mobiltelefonnak, slusszkulcsnak, iratoknak mind-mind helyre van szüksége. Az elektronikus eszközök, mint e-book, tablet, laptopok térhódításával megnőtt az igény ezek biztonságos szállítására is.
A férfi számára fontos, hogy jó minőségű bőr vagy ecobőr táska legyen, amely akár hosszú éveken át is szolgálatot tehet, és attól sem kell tartania, hogy kimegy a divatból. A mai férfi bőrtáskák között már nemcsak a klasszikus aktatáskák találhatók meg, hanem a klasszikus, de elegáns válltáskák, oldaltáskák, utazó táskák egyaránt.


                

                                    

A laptoptáska manapság leginkább az üzletemberek kiegészítője, mivel elegánsabb megjelenést kölcsönöz. Azonban számos lezserebb elegnaciát képviselő darab is létezik. Jelenleg reneszánszukat élik a hátitáskák. Ez éppúgy igaz a női, mint a férfi hátitáskákra is. Egy-egy férfi hátitáska használata egyáltalán nem kirívó jelenség. Egy laza feliratos poló és elegáns rövidnadrág Solier bőrtáskával kiegészítve nagyon divatosnak számít.
A Solier termékek alapjellemzője, hogy a bőrtáskák kizárólag kiváló minőségű, olasz cserzett bőrből készülnek. A gyártó kiemelt figyelmet fordít az eleganciára és a stílusra. A férfi táska elválaszthatatlan eleme minden modern ember outfitjének.

                     
                     
 


A solier táskák funkcionálisan elrendezett zsebekkel és rekeszekkel rendelkeznek, amely lehetővé teszik az összes szükséges dolgok elrendezését és tárolását. Így nemcsak érdekes kiegészítő, de nagyon praktikus is.                      


A valódi bőrből és/vagy ökológiai bőrből készült modellek széles választékának köszönhetően kínálatunkban megtalálod  a tökéletes munkahelyi, egyetemi és/vagy hétvégi utazáshoz szükséges darabot. Minden vásárlói elvárás érdekében kiemelt figyelmet fordít a gyártó a kiváló minőségű alapanyagokra és minden apró részletre odafigyelnek.

A bőrből készült táskákra a gyártó 5 év, az ecobőrből készültre 2 év garanciát vállal.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu