Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ha kirándul a család, fontos a megfelelő hátizsák

2018. 07. 08. 17:13:48
Ha kirándul a család, fontos a megfelelő hátizsák

Bár megérkezett a nyár, de nem minden nap van tűző napsütés, és forróság, amikor a strandon tölthetné a napot a család. Amikor nem tudunk strandolni, tökéletes program egy kellemes kirándulás. Mire van ilyenkor leginkább szükségünk? Hát persze, hogy hátizsákokra. Természetesen senki sem maradhat ki, a család minden tagjának jól jön egy testreszabott, kényelmes hátizsák.

Kezdjük a legfontosabbal, apával, hiszen ő viszi a legtöbb dolgot, mivel ő a legerősebb a családban. Neki egy megfelelően nagy, strapabíró hátizsákra van szüksége. Több zsebbel, hogy minden tárolási igényt ki tudjon elégíteni. Hiszen jól ismerjük azt a kérést, hogy „Apa vinnéd ezt? Az én táskámba már nem fér el.” Fontos, hogy a vállpántja és hátlapja párnázott legyen, mert hosszú úton a kisebb súly is megterhelő lehet a vállnak és a gerincnek. Ezért az apáknak a Vízálló hátizsák E1733 a megfelelő választás.

Anya már a divattal is foglalkozik, még akkor is, ha kirándulni megy. Természetesen ő is rengeteg szükséges és hasznos dolgot szokott vinni, hiszen ő az, aki a család minden tagjával törődik. Ráadásul még egy kis meglepetéssel is tud szolgálni, mindenki számára személyre szabottan. Ezért szükséges, hogy kényelmes és megfelelő méretű táskát válasszon egy kiránduláshoz. Az anyák egy kirándulás esetén szeretik, ha minden rögtön a kezük ügyébe kerül, és nem kell azon törni a fejüket, hogy hol tudják gyorsan beszerezni, főleg ha az erdő közepén vannak. Biztos lehetsz benne, hogy anyánál van ilyenkor ragtapasz, naptej, szúnyogriasztó és különböző kenőcsök, például csípések, horzsolások kezelésére. A legjobb megoldás anyukák részére a Sheryl hátizsák.

A gyerekek közül a tinik még inkább a divat szerint választanak táskát, még kiránduláshoz is. Sokszor nem is alkalmasak egy hosszabb túrához, olykor szenvednek is a választásuk miatt. Pedig általában csak a saját dolgaikat kell vinniük, ellentétben a szülőkkel. De azért szülőként figyeljünk oda rájuk is, és ajánljuk például a Belle hátizsákot, mely kirándulásra tökéletes választás, és még divatos is.

Az igazán kicsi gyerekekhez egy aprócska táska illik legjobban. Nekik nem sok mindent kell vinniük, mégis nagy segítség nekünk, ha a saját innivalójukat, és az apró, de nélkülözhetetlen kis játékukat ők cipelik. Egy kényelmesebb, aprócska táska tökéletesen megfelel erre a célra. Kis felüdülés nekik is a nagy iskolatáskák után, illetve arról sem szabad megfeledkezni, hogy a végén úgy is anya vagy apa fogja ezt a táskát is vinni. A Paula kisméretű hátizsák, a maga vidám madármintájával tökéletesen megfelel a célnak.

Ha Ti mentek kirándulni, nálatok mi a legfontosabb a hátizsákok kiválasztásánál? Bátran osszátok meg velünk, milyen szempontokat vesztek figyelembe.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu