Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen a jó női táska? Melyiket válasszam?

Milyen a jó női táska? Melyiket válasszam?

Minőségi női Anekke táskát szeretnél, de nem tudod, melyiket válaszd? Nem is gondolod, mi mindent elárul rólad a táskád. Néhány tipp arról, mit vegyél figyelembe választáskor.

Az öltözködés egyrészt bőrünk eltakarására szolgál, másrészt egy önkifejezési mód is: minden egyes ruhadarab és kiegészítő sokat mesél viselőjéről. Milyen az aktuális hangulatunk, milyen élethelyzetben vagyunk, milyen az ízlésünk. Jó, ha tudod, hogy a táskád is sok mindent elmond rólad!

A táska olyan kiegészítő, amely nem csak esztétikai funkciót tölt be. Választásakor figyelembe vesszük azokat a kritériumokat, melyek leginkább fontosak nekünk, de azt is megtervezzük, hogy az adott táskát milyen célra fogjuk használni, mekkora táskára lesz szükségünk, milyen a stílusa… más-más élethelyzetre különböző táskát választunk. Nagyon sokat elárul rólunk, a személyiségünkről, hogy mire esik a választásunk.

Lássunk néhány példát!

Hátizsákot elsősorban azok választanak, akik szeretik a kényelmet, de a divatos megjelenésről sem szeretnének lemondani. Igazából nem is nevezném ezeket hátizsáknak, inkább a hátitáska a megfelelő megnevezés. Mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet méretben, színben, formában egyaránt. Ideális munkába, iskolába, túrázáshoz és utazáshoz is. A hátizsákot használó nők szeretik a kalandot, független és nyugtalan karakterek.Anekke- közepes méretű há

A vállpántos táskák kényelmesek, nagyszerűek a mindennapi élet ritmusához. Egyike azoknak a kézitáskáknak, amelyeket általában a gyakorlatias gondolkodású nők használnak, akik mindig csak az általuk szükségesnek tartott holmikat viszik magukkal. Mind a munkához, mind a hétköznapi sétákhoz használható a pillanatnak megfelelően kiválasztott modell. Ami ezeket a táskákat még sokoldalúbbá teszi az az, hogy a hosszú vállpántnak köszönhetően eldöntheted, hogy a válladon viseled, vagy a testedet keresztezve hordod. Anekke-Jane-közepes oldaltáska

Egy többfunkciós táska maga a főnyeremény. Mindenkinek szüksége van egy olyan táskára, ami a stílusának, igényeinek tökéletesen megfelel, bármely programhoz alkalmazkodik. Azok a nők, akik ilyen típusú táskát keresnek, jellemzően zsúfolt napirendjük van, és olyan táskára van szükségük, amely egész nap folyamán megfelelő számukra. És vajon létezik ilyen? Szerintem igen! Ez a kétfunkciós váll/hátitáska egy egyszerű mozdulattal átalakítható aszerint, hogy éppen mire van szükséged, így maximális kényelmet biztosít. Tökéletes választás az aktív életmóddal rendelkező nők számára, akik nem akarnak lemondani sem a dizájnról, sem a kényelemről.

Anekke kétfunkciós táska
 

A laptop alapvető munkaeszköz lett mind az irodában dolgozók, mind a tanulók számára. Emiatt a laptop táskák a nők mindennapi életének részévé váltak.  Szerencsére már ezeket a táskákat is olyanra tervezik, hogy nem kell lemondani az eleganciáról, a trendi megjelenésről.


Anekke-Jane laptoptartó táska

A nagyméretű táskákat elsősorban azok választják, akik szeretnek mindenre felkészülni. Ezek a nagy kapacitású táskák lehetővé teszik, hogy mindent belepakoljunk, amire napközben szükségünk lehet: esernyőt rossz időre, napszemüveget jó időre, notebookot, jegyzetfüzetet, hiszen soha nem tudhatjuk, mikor kell valamit azonnal feljegyeznünk, rögzítenünk. Mindenképp ezt válaszd, ha nem szeretsz semmit a véletlenre bízni.

A kisméretű táskák akkor kerülnek elő, ha különleges alkalomra megyünk, vagy egy kis sétára indulunk. Apró mérete korlátozza, hogy mindent belepakoljunk, ami csak eszünkbe jut, a legszükségesebb dolgokat – mint például a kedvenc rúzsunkat – viszont magunkkal tudjuk vinni. Méretük ellenére is azonnal felhívják a figyelmet a viselőjükre színükkel, formájukkal.


Anekke Jane kicsi kézitáska

Legyen szó bármelyik Anekke táskáról, egy biztos: általában azok a nők részesítik előnyben, akik a divat szerelmesei.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu