Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A kényelmes a trendi - divatos hátizsákok

2018. 06. 10. 16:30:45
A kényelmes a trendi - divatos hátizsákok

Az elmúlt évek táska divatjába folyamatosan beépült az a szó, hogy kényelem. A nagy kézitáskákat lassan, de biztosan váltják fel a kényelmesebb és egyre kisebb hátizsákok.

Ez az irány 2018-ban megmaradt, sőt ugrásszerűen meg is nőtt.  A nők nagy része kibővítette ruhatárát ilyen darabokkal, és megszületett a divatban az egyre gyakrabban emlegetett hátitáska kifejezés, hiszen ezek sokszor inkább hasonlítanak egy kézitáskára, amit a háton hordanak, mint a régen használt hátizsákokra.


Mary műbőr hátizsák

Az ilyen hátizsákok, vagy hátitáskák között felfedezhetünk igazán elegáns darabokat, valamint teljesen sportos verziókat is. De olyanok is vannak, amik mind a két kategóriában megállják a helyüket.

 

Mimi hátitáska


Zsinóros hátizsák

Ennek a trendnek a hatására az utcák, a plázák és egyéb helyek teljesen felfrissültek. Sokkal kevesebb behajlított karra aggatott, hatalmas kézitáskát lehet látni. Jó látni, hogy végre a nők nagy része szabadon tudja az utcán mind a két kezét használni.

A hátitáskák mind a fiatalok, mind az idősebb korosztály számára ideális megoldást nyújtanak. Persze a különbségek itt is tökéletesen megmutatkoznak. Míg a fiatalabbak a minél kisebb táskákat hordják, addig egy bizonyos kor után nem tartják a nők ezt igazán praktikusnak, ezért ők a közepes hátitáskákat részesítik előnyben. A női hátizsákok megjelenésének ugrásszerű növekedését is az idősebb korosztály bekapcsolódása jelenti. Nem is csoda, hiszen a kényelem számukra is elsődleges szempont, és ami ennél is fontosabb, hogy ezeknek a daraboknak nagyon nagymértékben fiatalossá tesznek.


Gladys hátizsák


Grace hátizsák

A gyártók természetesen szintén észrevették ezt a trendet, és mind anyagban, mind színvilágban hatalmas választékot dobtak a táskapiacra. Mindenki talál magának megfelelőt, hiszen színben, anyagban, mintában minden megtalálható a választékukban: a mintástól elkezdve az élénk színűn át a feketéig, a vászontól a műbőrön át a bőrtáskákig, az egyszínűtől a virágoson át az állatmintásig.

Gyertek és válogassatok a www.anditaska.hu oldalon!