Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tippek a szilveszteri partyhoz

2018. 12. 28. 20:18:19
Tippek a szilveszteri partyhoz

Néhány nap múlva itt van szilveszter, amikor különböző családi, baráti összejöveteleken, rendezvényeken búcsúztatjuk az óévet. De jön a nagy kérdés, mit vegyünk fel. Ezt elsősorban az határozza meg, hogy hol töltjük az év utolsó napját.

 

Az elegáns éttermekben és szórakozóhelyeken szervezett szilveszteri partykra már jó előre el is keltek a belépők. Ezeken a puccos helyeken előírt dress code van, amit minden körülmény között be kell tartani. Akik ilyen helyen terveznek belépni az újévbe, azok leginkább erre az alkalomra külön vásárolnak, és időben beszerzik a megfelelő party ruhát.
Ha nincsenek előírások, akkor bátran öltözzünk úgy, hogy jól érezzük magunkat. Érdemes azonban az arany középutat megtalálni az adott buliban, mert nincs kényelmetlenebb érzés annál, ha alul- vagy éppen túlöltözzük a jelen levőket.
Ezen a napon jöhet a csillogás-villogás. Bátran válaszd a legfényesebb, legcsillogóbb ruhádat, ha abban érzed jól magad. Az ezüst, az arany flitterek szikrázó megjelenést kölcsönöznek.

Ha a csillogás túl sok neked, de mégis szeretnél a tömegből kitűnni, akkor öltözz színesbe, legyél feltűnő a színek segítségével. A lila, pink, kék, zöld mind-mind az a szín, amit bármilyen partyn nyugodtan viselhetsz, nem leszel tőle túl sok.
Természetesen vannak olyan helyek, ahol még szilveszterkor is inkább a fekete állja meg a helyét. Ebben az esetben vedd elő a kis fekete koktélruhát. Ezt bármivel kombinálhatod, mindennel harmonizál. Ráadásul a legegyszerűbb fekete ruha is lehet szexi, csak bolondítsd meg egy kis csipkével, tüllel.

Nagyon figyelj arra, hogy a ruhához passzoljon a cipőd és a táskád is. Bármilyen buliba is mész és bármilyen ruhát is veszel fel, a szilveszterhez a legapróbb táskád a legjobb kellék, hiszen úgy sem sok mindent akarsz magaddal cipelni.
Ha flitteres, vagy fémesen csillogó ruhában vagy, akkor a táska, cipő is legyen csillogó, de lehetőleg színben harmonizáljon vele: aranyhoz aranyat, ezüsthöz ezüstöt válassz, illetve a fekete és a pezsgő szín mindkét esetben megállja a helyét.

Ha nagyon színesben leszel felöltözve, akkor a kiegészítőid legyenek visszafogottabbak. Egy színes, tarka ruhánál az határozza meg, milyen legyen a táskád, hogy sötét vagy világos-e az összeállításod. Ha sötét összeállítást viselsz, akkor a táskád legyen fekete, bordó vagy kék, de ha világosat, akkor elsősorban világos, bézs vagy fehér, törtfehér táskát, cipőt válassz hozzá. Ha színes (például bordó, kék, zöld), de egyszínű a ruhád, akkor a táska is lehet azonos színű vele. Kiváló választás a képen látható lila színű táska.

A klasszikus fekete ruhához pedig a fekete, fehér, arany, ezüst, pezsgő, piros, bordó, pink bármelyike harmonizál, csak az a fontos, hogy a cipőd is ugyanolyan színű legyen.

Bárhol, bármiben is leszel az év utolsó napján, érezd nagyon jól magad!

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu