Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Most itt jársz: > >

Ne félj mobillal vásárolni!

2018. 05. 20. 23:25:17
Ne félj mobillal vásárolni!

A vásárlási szokásaink a technika fejlődésével folyamatosan formálódnak. A készpénzes fizetések egyre jobban háttérbe szorulnak és felváltja őket a kártyás fizetés. Sőt, kényelmi szempontból egyre többen az internet segítségével vásárolunk. 

Nem meglepő, hiszen a vásárlás pofon egyszerű, csak ki kell választanunk, amit szeretnénk, és az általunk kért címre kiszállítják a terméket, egy lépést sem kell tennünk érte. Az sem utolsó szempont, hogy ha meggondoljuk magunkat, és mégsem kérjük a korábban megrendelt terméket, 14 napig elállhatunk a vásárlástól mindenféle következmény nélkül.

Magyarországon is egyre jobban elterjednek a különböző webshopok. Az emberek egyre inkább bíznak az internet adta lehetőségekben. A vásárlások nagy része most még az asztali gépekhez, vagy a laptopokhoz kötődik, viszont a jövő a mobiltelefonos vásárlásoké. A mobiltelefonok egyre inkább az életünk részévé válnak. Mindig ott vannak nálunk, így az internetet elérjük bárhol, bármikor. Például utazás közben, vagy éppen amikor várakoznunk kell. Mégis a webáruházakhoz kapcsolódó mobilos internetezés Magyarországon a legtöbb ember számára kimerül abban, hogy körülnéznek a webáruházakban, megcsodálják a termékeket, elolvassák az ott érdekesnek talált cikkeket, blogokat. Pedig igazán nem kell félni a mobiltelefonnal történő vásárlástól egy webshopban.

Egyre több webáruház fektet hangsúlyt a mobilbarát megjelenésre. Az anditaska.hu webáruházban gyerekjáték már a női táskákat, vagy egyéb kiegészítőket mobil segítségével megvásárolni.. A kezelése olyan egyszerű, mint egy asztali gép, vagy laptop esetében. Átlátható, könnyen kezelhető.

 

 

A mobilbarát webshopok segítségével nem kell megvárnunk, míg hazaérünk és számítógép vagy laptop elé kerülve végre megvásárolhatjuk azt a terméket, amit út közben kiválasztottunk. A jól megválasztott webshopban bárhol megoldható a vásárlás. Nincs másra szükségünk, csak a telefonunkra, természetesen internet kapcsolatra és adott esetben bankkártyára, és egyszerűen megoldhatunk mindent.

                

Azt ajánlom, hogy bátran használjuk a telefonunkat, ne csak nézelődésre, olvasásra, hanem vásárlásra is. Vegyük meg mobillal például kedvenc kézitáskánkat, válltáskánkat, hátizsákunkat, pénztárcánkat, vagy a legszebb alkalmi táskánkat. A jövő mindenképpen a mobil eszközöké. Még az is elképzelhető, hogy a jövőben amit útközben a telefonunkon megrendelünk, azt hazaérve már át is vehetjük.

Keresés