Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mutasd a táskád, megmondom ki vagy!

Cs.A.
2018. 03. 10. 19:02:36
Mutasd a táskád, megmondom ki vagy!

A nők egyik legfontosabb kiegészítője a táska. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az online kereskedelemben minden 30. másodpercben eladnak egy női táskát. Mérete, színe, mintája nagyon sokat elárul viselőjéről. Akár azt is mondhatjuk, hogy ahány táska, annyi személyiség. Az alábbi válogatásban te is megnézheted, hogy melyik fajta táska mit árul el tulajdonosáról. Lássuk, illik-e rád a leírás.

 

 

 

Nagyméretű táska

Michelle kézitáska

Ha ilyen táskád van, akkor valószínű, hogy életed a rohanásról szól, mégis mindig szeretsz tökéletesen kinézni.  Kreatívabb vagy az átlagnál, hiszen a táskádban mindig káosz van, de ezt a káoszt te uralod. Ez pedig önálló, határozott személyiségre utal. Az ilyen táskával rendelkező nőknek nincs szüksége a férfiak segítségére sem. Képesek maguk megoldani mindent, hiszen a táskájukban szinte minden megtalálható.  Barátnőid szemében te vagy a Superwoman, mert a táskádban minden problémára van megoldás.
 

 

Variálható táskák

Lori pakolós kézitáska

Ha ilyen jellegű táskákat hordasz, akkor éppúgy fontos számodra a praktikum, minthogy szexinek érezhesd magad. Azok közé a nők közé tartozol, akik egy nap leforgása alatt többféle dolgot is szeretnek elintézni, és egy fontos megbeszélés után a barátnőkkel még egy bevásárló körútra is elmész. Táskát nem kell cserélned, mert amit reggel magaddal viszel, az az egész napi programodnak megfelel.

 

Kis méretű táskák

Lovely Kitti cicás oldaltáska

Ha inkább apró, kicsi táskáid vannak, akkor te egy „álomvilágban élő” nő vagy. Igazi hercegnőnek érzed magad, és a herceged várod.  Még a szükségesnél is kevesebb dolgot viszel magaddal, tényleg csak annyit, ami a túléléshez elég. Semmi fölösleg, semmi sallang, tényleg csak annyi, ami egy ekkora táskába belefér.

 

Extravagáns

Judy oldaltáska

Ha leginkább ilyen táskáid vannak, akkor egy különc vagy, de természetesen jó értelembe véve. Már messziről látni, hogy te egy lázadó személyiség vagy, de a te célod pont ez. Nem akarsz beolvadni az átlagemberek közé, sőt! kifejezetten sértőnek érzed, ha valaki így gondol rád. A határozottság a lételemed. Ne mondja meg neked senki, hogy mi a trendi. Bárki bármit mond, nem fogadod el, mert te magad vagy a divat. 


Válltáskák, oldaltáskák

Linda oldaltáska

Ha a válltáskákat, oldaltáskákat részesíted előnyben, akkor te vagy a nagybetűs NŐ. Fontosnak érzed, hogy mindig jól nézz ki, bárhol és bármikor. Könnyen szelektálsz, és csak a szükséges dolgokat viszed magaddal. Romantikus vagy, de nem élsz álomvilágban, realistán figyeled a világot. Nem szereted a túlzó dolgokat, nem szeretsz villogni, kitűnni. Egészséges női önbizalom rejlik benned. 

 

Hátizsák

Sarah hátizsák

A hátizsák egyre elterjedtebb, trendi darab lett. Ma már nem csak a sportoláshoz használható nagy méretű hátizsákokat találod meg a piacon, hanem igazán fiatalos és divatos modellek kaphatók. Szereted a praktikus és kényelmes darabokat. Tele vagy energiával, mindig indulásra készen állsz, akár egy hosszabb túrára is. Önálló, önellátó nő vagy, de mégsem vagy magányos. Sokszor az egész életed a táskádban van, szereted, ha mindig minden kéznél van. 

 

Vászon táskák

 

Pamela vászon válltáska

Ha szívesen választasz vászontáskát, akkor valószínű, hogy az utazás szerelmese vagy. Elemed a napfény, ebből táplálkozol. Színes személyiség vagy, egyáltalán nem nevezhetünk unalmasnak. A romantika a véredben van. Ha egy kicsit is kisüt a nap, te már ragyogsz. A legkreatívabb személyiségek közé tartozol, sokszor ezt táskádon is látni. Mindig új és új díszeket aggatsz rá.

Kíváncsi vagyok, vajon magadra ismertél-e?  smiley Azon pedig ne lepődj meg, ha nem csak egy jellemzés illik rád, hiszen nincs olyan nő a világon, akinek csak egyetlen táskája lenne.

 

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu