Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Itt van az ősz, itt van újra

2018. 09. 15. 19:16:17
Itt van az ősz, itt van újra

„Itt van az ősz, itt van ujra,
S szép, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból.
Szeretem? de szeretem.”

Folytathatnám tovább ezt a szép Petőfi Sándor verset, de két okból sem tenném. Az egyik az, hogy közel sem érezzük magunkon az ősz szelét. A másik pedig, hogy ez egy divat blog. Éppen ezért a táskákról fogok pár szót ejteni, és hogy a vershez is kapcsolódjon az írásom, a legjobb őszi táskáinkat ajánlom figyelmetekbe.
A bordó joggal nevezhető az idei év őszi színének. Ezért is ajánljuk nektek a Florence 4 részes női táskaszetett bordó színben.

Minden alkalomhoz találsz egy megfelelő táskát ebben az szettben. A táskák egyszerű kinézetében rejlik a szépségük. Ha őszről van szó, akkor nagyon fontos, hogy egy táska könnyen tisztítható legyen, ne ázzon szét az első esős hét után, és természetesen csodálatos kiegészítője legyen ruházatunknak.

Akik még nem igazán érzik az ősz jelenlétét, és csak azért is még egy átmeneti színvilágban gondolkodnak, azoknak bátran ajánlom a Kathy  kézitáskát szürke színben.

Ez a táska méretben tökéletesen megfelelő a kora őszi időjáráshoz. A rengeteg női csecsebecse mellé még egy összecsukható esernyőt is el tudunk rejteni benne, de akár egy vékony kardigán is belefér.

Az évszakok közül ez az egyik legtökéletesebb időszak a kirándulásokhoz. Csodálatos tájakat lehet látni ilyenkor. Ehhez a Wave hátizsákokat ajánlom figyelmetekbe. Mindenki találhat ezek közül magának megfelelőt. Személy szerinti kedvencem a WAVE HÁTIZSÁK, COMPACT STONE.

És ha már ősz, akkor előkerülnek a ruhatárakból a nyáron hanyagolt, de mégis az egyik legkedveltebb kiegészítők, a sálak és a kendők. Ilyenkor még a vékonyabb divatsálak a jellemzőek az utcákon, amik tökéletesen fel tudják dobni az öltözékünket. Ezek a kiegészítők egy ideje újra nagyon trendivé váltak. Hogy ki milyen stílust szeret, az teljesen egyedi, ezért rátok bízom a választást és megmutatok nektek párat a mi kínálatunkból. Bátran nézzetek körül nálunk.


Virágmintás, pillangós női sálMintás női sál - kékTöbbszínű női sál

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu