Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pompon őrület. Őrület, avagy őrültség?

Szerző: SweetBerry
2017. 09. 19. 00:00:00
Pompon őrület. Őrület, avagy őrültség?

Sokan előszeretettel olvassuk azokat a cikkeket, melyekben szó esik az aktuális divatról. Közülünk sokan már jóval előre tájékozódunk, hogy mi lesz a következő nagy robbanásra kész bomba a divat világában...

    Pompon őrület. Őrület, avagy őrültség?

 

 

Sokan előszeretettel olvassuk azokat a cikkeket, melyekben szó esik az aktuális divatról. Közülünk sokan már jóval előre tájékozódunk, hogy mi lesz a következő nagy robbanásra kész bomba a divat világában. Viszont ez a bizonyos bomba míg egyeseknél egy adott divathullámot robbant ki, addig másoknál felháborodást válthat ki. Természetesen egyik alternatívával sincs probléma, hiszen pont a megoszló vélemények teszik színessé az emberiséget.

Ha esetleg valaki nem is olvas előre, az utcán előbb-utóbb úgyis szembesül az aktuális divattal.

Az egyik legújabb őrület a női táskákon himbálózó szőrös kis pomponok. Ezekről a kis táska kiegészítőkről nagyon változatos vélemények vannak. Valaki divat szempontjából hordja, valaki felvont szemöldökkel nézi. Valaki „egyedinek” tartja, valaki elgondolkozik, hogy mégis hogyan lehetett ekkora divatbakit elkövetni? 

                                                                                                

                                                                                                          Bolyhos szürke szőrme táskadísz

Neked mi a véleményed ezekről a táskadíszekről? Ha esetleg te is gondolkodtál egyben és rendelni szeretnél, de nem akarsz rá sokat várni, vagy nem szeretnél külföldről beruházni rá, nézz szét az anditaska.hu oldalon.

 

 

Az oldal tetejére