Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mini, ami trendi

2018. 06. 30. 14:29:38
Mini, ami trendi

 

Ha figyelemmel kíséritek az év táskatrendjeit, egy dolgot mindenképpen megfigyelhettetek. Akár az utcán jártok, akár a webshopokat nézitek végig, egyre több kicsi, mondhatni mini táskát láttok. Ezek a táskák hihetetlen népszerűségnek örvendenek.

Talán azért, mert pont annyi dolog fér el benne, ami nélkülözhetetlen a várost járva, vagy a buliban. Szinte olyan, mintha nem is lenne nálad semmi. Egy férfi, ha nem akar magával vinni mást, csak azt, ami életmentő, akkor pár dolgot zsebretesz. Viszont egy nőnek mindenképpen szüksége van valamilyen táskára, amibe beleteszi azokat a dolgokat, ami nélkül egy nő nem indulhat el otthonról. Ilyen például a telefon, pénztárca, rúzs vagy szájfény, kistükör, parfüm, kinek mi számít életmentőnek. Az aprócska táskáké lett így a főszerep a táskadivatban.

Most megmutatjuk, mi az, amit mi ajánlunk neked.

A Helen a mini oldaltáskák közül az egyik legjobb utcai viselet. A minimál stílusával csak ráerősít arra, hogy ennél a darabnál mást jelent a praktikus felhasználás. A kevesebb néha több.

A Wendy arany változata egy igazi party táska. Ha buliba mész, nincs is másra szükséged, csak arra, ami ebbe a kis aranyosba belefér. Ideális, mert nem kell a barátnőidre hagyni a táskád, ha táncba hívnak. Csak átveted a válladon, és nem fog zavarni a mozgásban.

A minitáskák térhódításában egyre nagyobb hangsúly helyeződik a hátitáskákra. Ezek a darabok kicsivel több dolgot tudnak elrejteni. Például egy e-book is tökéletesen elfér a pénztárcánk, a telefonunk és kozmetikai cikkeink mellett.

A Sarah pont erre világít rá. A kényelmes, és talán ezért nagyon népszerű darab igazi nyári utcai viselet. Az esernyőnk ugyan nem fér el benne, de egy kellemes zápor a nyári forróságban néha nem is árt. A táskánk viszont kiváló minőségű műbőrből van, így nem fog neki megártani egy kis víz.
 


 

A Paula az előző táskáknak egy továbbfejlesztett változata. Az idei nyár slágere ugyanis a mintás hátizsák. A legkedveltebbek a virág, és madármintás táskák. Ez a stílus nem csak a gyerekeknek való, bátran hordhatja bármelyik korosztály. Vidám mintájával fiatalos külsőt varázsol viselőjének.
 


 

Ez a mi ajánlatunk, de gyertek, és nézzétek meg a teljes kínálatunkat a www.anditaska.hu oldalon.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu