Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Érdekességek, minden ami táska

2020. 09. 13. 17:43:50
Ajándéktippek babalátogatáshoz

Egy kisbaba érkezése mindig nagy örömöt okoz, legyen szó családról, rokonról, barátról vagy munkatársról. Ámuldozva nézzük a babáról készült fotókat, és alig várjuk, hogy végre élőben is láthassuk.

2020. 07. 26. 12:00:00
Oviból suliba- Iskolakezdés, a jó iskolatáska választás elsősöknek 2020 Iskolakezdés előtt erőteljesen szikrázik a levegő, izgalommal tölt el minden elballagott óvodást. Szeptembertől új időszámítás kezdődik,  sok-sok élmény reményében lépnek be az iskola kapuján. Izgatottan fürkészik egymást, új osztálytársakkal ismerkednek meg, találkoznak az elkövetkezendő  négy év egyik legmeghatározóbb személyeivel, a tanító nénikkel, bácsikkal. Új ruhákban, cipőkben, iskolatáskával  lépnek be az iskola kapuján.
2020. 06. 02. 12:20:51
Oviból suliba- Iskolakezdés, a jó iskolatáska választás elsősöknek

Iskolakezdés előtt minden ballagó ovis izgatott! Szeptembertől belépnek az iskola kapuján, és elkezdődik az új életük: tele izgalommal, titkokkal, sok-sok élmény reményében! Új társakkal ismerkednek meg, találkoznak a tanító nénikkel, bácsikkal. Nagy iskolásként új ruhákban, cipőkben lépnek be az iskola kapuján, új lehetőségek reményében a szívükben…és az egyik legfontosabb szerzeményükkel, az új iskolatáskával!

 

2019. 10. 23. 00:00:00
Melyik pelenkázó táska a legjobb? A praktikus pelenkázó táska tartalma.

…….a babakocsihoz adtak egy „praktikus”, textilből készült, a kocsi színeiben pompázó táskát. Akkor minek nekem pelenkázó táska?!  Van nekem egy divatos sporttáskám, majd azt fogom használni. „Egyáltalán mi szükségem van pelenkázó táskára? ” –teszed fel magadnak a kérdést.

2019. 07. 30. 12:58:30
Iskolakezdés 2019 - milyen a jó iskolatáska első osztályosoknak?

Iskolakezdés előtt minden ballagó ovis izgatott! Szeptembertől belépnek az iskola kapuján, és elkezdődik az új életük: tele izgalommal, titkokkal, sok-sok élmény reményében! Új társakkal ismerkednek meg, találkoznak a tanító nénikkel, bácsikkal. Nagy iskolásként új ruhákban, cipőkben  lépnek be az iskola kapuján, új lehetőségek reményében a szívükben…és az egyik legfontosabb szerzeményükkel, az új iskolatáskával!

 

2019. 05. 12. 18:55:08
Milyen a jó női táska? Melyiket válasszam?

Minőségi női Anekke táskát szeretnél, de nem tudod, melyiket válaszd? Nem is gondolod, mi mindent elárul rólad a táskád. Néhány tipp arról, mit vegyél figyelembe választáskor.

2018. 08. 12. 17:48:49
Leggyakoribb női kérdés: Mit vegyek fel ma?

Ugye minden nőtársamnak ismerős az a pillanat, amikor kávét szürcsölve, szemünket alig résnyire nyitva ülünk, és a nyitott szekrényajtót bámulva tesszük fel magunknak a kérdést: Mit vegyek fel ma? És ha végre meg is találtuk a megfelelő öltözéket, akkor jön a neheze. Nyitjuk a másik szekrényt és válogatunk a ruhához megfelelő táskák közül.

2018. 07. 08. 17:13:48
Ha kirándul a család, fontos a megfelelő hátizsák

Bár megérkezett a nyár, de nem minden nap van tűző napsütés, és forróság, amikor a strandon tölthetné a napot a család. Amikor nem tudunk strandolni, tökéletes program egy kellemes kirándulás. Mire van ilyenkor leginkább szükségünk? Hát persze, hogy hátizsákokra. Természetesen senki sem maradhat ki, a család minden tagjának jól jön egy testreszabott, kényelmes hátizsák.

2018. 04. 26. 08:56:48
Mit tegyek, ha gond lesz a poggyászommal?

Még csak tavasz van, de legtöbben már a nyaralásunkat tervezzük. Kiválasztjuk azt a helyet, ahol az egész éves fáradalmainkat szeretnénk kipihenni és lehet, hogy már a repülőjegyet is lefoglaltuk. Abba belegondolunk-e, hogy mi van akkor, ha már a landolás után egy problémával kell szembesülnünk, ami tönkreteszi az igazi kikapcsolódást? Ehhez nem kell más, mint hogy a poggyászunk sérült legyen, vagy éppen hiába várjuk, nem érkezik meg a futószalagon. Ebben szeretnénk pár jó tanáccsal segíteni nektek.

2018. 04. 07. 11:00:00
Hogyan ápoljuk a táskánkat? A vászontáska tisztítása házilag- 4. rész

A táskatisztítással kapcsolatos cikksorozatunk utolsó részében egy látszólag könnyen tisztítható anyagról, a vászonról lesz szó. Ez viszont ne tegyen minket könnyelművé, mert nagyon is körültekintően kell eljárnunk a vászontáskáink ápolásában. Az alábbiakban bemutatok néhány fontos tennivalót, praktikát annak érdekében, hogy vászontáskáink is mindig újszerű állapotban tündököljenek.

Keresés

Árukereső.hu